Broderet navn

 

 

Få broderet navn på effekter til hjemme og personlige gaver til dem du holder af. Hos AnnBro tilbyder vi navnebroderi på alt fra skjorter til håndklæder. Overrask for eksempel familie eller venner med en gave med broderet navn.

 

Navnebroderi er meget brugt i forbindelse med dåbsgaver, da det kan være svært for de nybagte forældre at finde på dåbsgave idéer til ønskesedlen. Og endnu svære for familie og venner at finde den perfekte dåbsgave. Med broderet navn på personlige effekter kan du nu give en betydningsfuld gave til den lille nyfødte.

 

Som dåbsgave kan det være et håndklæde i ynglingsfarven med barnets navn på, og som bryllupsgave det er for eksempel være dyne- og pudebetræk med parrets monogram. Mulighederne er mange det er kun dig selv som sætter grænsen.

 

Kontakt AnnBro om broderet navn

 

Kontakt AnnBro telefonisk og få en uforpligtende snak om dine ønsker, send din forespørgsel via mail eller besøg vores butik. For at beregne en pris har vi brug for at vide hvilket materiale der skal broderes på, broderi størrelse, farve, skrifttype og ønsket antal broderier. Findes der allerede et logo eller mærke kan dette mailes til os i en billedfil.

 

Læs mere om de forskellige typer af brodering...

 

Broderi - Broderi på tøj - Logo broderiRygmærker

 

 

 

 

 

 

 

 

AnnBro - Alt i broderi