Broderi

 

 

Broderi kan laves på mange forskellige materialer for eksempel broderi på tøj, caps, håndklæder, rygmærker m.m. og bruges i mange forskellige sammenhæng. Broderi er velegnet i forbindelse med motiver og logoer. Det kan laves direkte på tøjet eller som emblemer til efter montering og bruges som dekoration på personlige gaver, reklamelogo på arbejdstøj, mærker på klubtøj og lign.

 

Vælg broderi til din beklædning for et eksklusivt og elegant look, som samtidig er holdbart og ikke falmer eller krakelerer ved daglig brug og vask.

 

Hvad enten du skal bruge brodering af navn, logo eller rygmærke - på tøj, caps eller sengetøj, så er du kommet til det rette sted.

 

Kontakt AnnBro om broderi

 

Kontakt AnnBro telefonisk og få en uforpligtende snak om dine ønsker, send din forespørgsel via mail eller besøg vores butik. For at beregne en pris har vi brug for at vide hvilket materiale der skal broderes på, broderi størrelse, farve, skrifttype og ønsket antal broderier. Findes der allerede et logo eller mærke kan dette mailes til os i en billedfil.

 

Læs mere om brodering på de forskellige materialer...

 

Broderi på tøj - Logo broderi - Broderet navn - Rygmærker

 

 

 

 

 

 

 

 

AnnBro - Alt i broderi